Hotel Aziza Thalasso Golf Hammamet Tunisia 4* Demipensiune

Site-ul hotelului: Aziza Hotel Thalasso Golf Hammamet Tunisia

Amplasament
Hotel Aziza Thalasso Golf Hammamet este situat pe malul marii langa plaja cu nisip, la 3 km de centrul statiunii Hammamet, si la 110 km de aeroportul din Monastir.

Hotelul
A fost renovat in anul 2000, are o cladire principala si 215 camere, 2 restaurante principale, un restaurant a la carte, bar la piscina, bar pe plaja, cafenea orientala, discoteca, sala de conferinta, internet, magazine, schimb valutar, bancomat, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile. La receptie se pot inchiria seifuri. Exista 2 piscine dintre care una este acoperita. Sezlongurile si umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata, prosoapele de plaja sunt cu garantie.
Clasificarea nationala a hotelului: 4*.

Sezlongurile si umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Camerele
Toate camerele (aproximativ 35 mp) au: baie sau dus (foehn), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, mini-bar.

Activitati
Tenis de masa, mini-golf, volei pe plaja, darts, aerobic, gimnastica acvatica, sala de forta. Biliardul, sauna, baia de aburi, jacuzzi, masajul, serviciile centrului de recuperare prin terapie marina, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive.
Centru de recuperare prin terapie marina.
La aproximativ 10 km de hotel se afla complexul de golf Citrus si Yasmine (circula un autobuz fara plata). Iahtingul si hidrobicicletele pe plaja sunt fara plata.

Pentru copii
Exista o piscina, teren de jocuri, paturi pentru copii. Serviciile de bona sunt cu plata suplimentara. Meniu special pentru copii.

Tarife la Sejur Tunisia .