Hotel Aurora Mamaia 2*+

Tarife la Hotel Aurora Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Aurora Mamaia:Situat in prima parte a statiunii, aproape de AQUA MAGIC si SATUL DE VACANTA, la 25 m de plaja. P+9, 339 camere de doua locuri cu balcon, complet renovat.

Camerele renovate cu dotari de 3 stele dispun de: TV cablu, minibar si aer conditionat incluse in pret, grup sanitar propriu, dus, mobilier nou, termopan, mocheta. Acces in camera cu cartela magnetica. Toate camerele au balcoane.
Servicii de masa: Bonuri valorice sau fisa cont, in varianta de masa aleasa, in restaurant propriu - AURORA-categoria a I a, modern si elegant (capacitate de 150 de locuri) si care include o frumoasa  terasa si un bar de zi si pune la dispozitie o gama larga de specialitati gastronomic.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, pat suplimentar (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): pentru 1 copil 0-11,99 ani, gratuitate la cazare fara pat suplimentar; pentru al 2 lea copil indiferent de varsta se achita 25% din c/v unui loc de cazare, fara pat suplimentar asigurat. Patul suplimentar este 50 % din c/v unui loc de cazare.

Alte informatii: Renovat complet in 2009. Bar de zi, seif, agentie de turism, birou de schimb valutar, parcare proprie spatioasa.CAMERA RENOVATA cu 2 locuri (TV-cablu, minifrigider si aer conditionat inclus)