Hotel Auris Plaza Al Barsha Dubai 5* Mic Dejun ori Demipensiune

Site-ul hotelului: Auris Plaza Hotel Al Barsha Dubai

Auris Plaza Hotel este situat in zona Al Barsha, la 600 m de Mall of the Emirates si 27 km fata de Aeroportul International Dubai. Hotelul dispune de 337 camere si suite, restaurante, baruri si cafenea, centru business, piscina, sala de fitness, club pentru copii, centru spa si salon de infrumusetare.

Hotel Auris Plaza Al Barsha dispune de 337 camere si suite, restaurante, baruri si cafenea, centru ex-change, sala de conferinta, centru business, piscina, sala de fitness, club pentru copii, centru spa, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri, centru de inchirieri auto, parcare.

Hotelul dispune de camere si suite decorate modern, fiecare camera avand urmatoarele dotari: pat dublu sau paturi individuale, baie cu cada sau dus, uscator pentru par, facilitati pentru preparare ceai si cafea, seif, tv, acces internet.

Clientii au la dispozitie piscina hotelului, sala de sport, iar la aproximativ 5 km se afla parcul acvatic Wild Wadi.

Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurante, baruri si cafenele. Restaurantul Zuri ofera preparate din bucataria internationala, iar la restaurantul Didon se pot consuma si preparate locale. Hotelul este "dry", adica nu se servesc si nu se pot conuma bauturi alcoolice in interiorul hotelului.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor club pentru copii, iar contra cost se asigura si serviciu de babysitting.

Hotelul ofera clientilor sauna, servicii de masaj, tratamente faciale si corporale.

Tarife la sejur Dubai .