Hotel As Borsa 3*

Tarife la Hotel As Borsa ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel As Borsa: La poalele Muntilor Rodnei, statiunea balneoclimaterica Borsa (850 m altitudine) este una dintre cele mai vechi amenajari de acest fel din tara. Statiunea este recomandata īn primul rānd iubitorilor de schi, dispunānd de pārtii pentru toate categorile de practicanti al acestui sport de iarna si de o trambulina naturala; telescaun si teleschi. Este situat in statiunea Borsa, in apropierea partiei de schi, cu o panorama montana deosebit de frumoasa. Capacitate: 34 camere duble, 2 apartamente. Dotari camere: baie dotata cu uscator de par, TV cablu, mini-bar.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurantului AS, categorie de 3*, micul dejun este bufet, iar pranzul si cina se pot servi la restaurantul hotelului, in sistem fisa cont.

Nu sunt incluse: taxa statiune si convorbirile telefonice.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): primul copil pana in 12 ani, gratuit la cazare; al doilea copil 02-12 ani, beneficiaza de 50% reducere din tariful pentru adult. Peste 12 ani, obligatoriu pat suplimentar.

Alte servicii: restaurant (140 locuri), bar de zi (20 locuri), sala pentru conferinte (25 locuri), parcare pazita, pastravarie proprie.