Hotel Ancora Eforie Sud 2*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Ancora Eforie Sud:  Hotel Ancora este situat in partea de nord, pe faleza, la 50 m. de plaja. P+3. Hotelul dispune de 118 camere duble si 8 camere triple. Dotari camere:  Camerele duble dispun de: balcon, baie cu grup sanitar si dus.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantele categoria 2 stele, Mercur. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

Tratament balnear: Optional, in: Complexul balnear BAILE RECI. Se trateaza: afectiuni reumatologice, ginecologice, dermatologice, ale sistemului nervos periferic, respiratorii, rahitism, decalcifiere. Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa intretinere domeniu public, tv-cablu, frigider.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): un copil cu varsta intre 0-4.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar; un copil 5-11,99 ani beneficiaza de 100% reducere la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din c/v MD; al doilea copil 0-11.99 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare cu MD  si beneficiaza de pat suplimentar. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita toate serviciile integral.

Alte informatii: Nu se accepta animalele de companie.