Hotel Amfiteatru Olimp 2*

Tarife la Hotel Amfiteatru Olimp ; Statiuni pe litoralul romanesc

 Informatii hotel Amfiteatru Olimp:Situat in centrul statiunii OLIMP, la 20 m de mare. P+6. 322 camere duble cu 2 paturi si 12 apartamente, din care 162 de camere sunt cu vedere la mare. Camerele duble, la etaj, cu vedere la mare,sunt de 2 tipuri: renovate si standard. Camerele renovate dispun de mobilier nou, pardoseala din gresie, geam termopan, telefon international, grup sanitar si dus. TV-cablu si minibar, incluse in pret. Camerele standard dispun de telefon international, grup sanitar propriu cu cada/dus, TV cablu si minifrigider. Apartamentele au living si dormitor. 
Servicii de masa: Se acorda la varianta de masa aleasa, la restaurante 2 stele, AMFITEATRU - 630 locuri si  BELVEDERE - 600 locuri . Micul dejun este in bufet suedez, restul meselor, in bonuri valorice. In salonul pentru mic dejun au acces numai persoanele care au achitat micul dejun.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, acces piscina (se achita la receptie).
 Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii  pana in 2 ani au gratuitate la cazare si mic dejun; copiii 2-6,99 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar sau achita 50% din tariful de cazare a unui adult, daca solicita pat suplimentar si achita 50% din valoarea micului dejun; copiii 7-14 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar sau achita 50% din tariful de cazare a unui adult, daca solicita pat suplimentar si achita 100% din valoarea micului dejun; copiii peste 14 ani nu beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun.
Alte informatii: Hotelul dispune de lift, magazin, bar si terasa la etajul 7, piscina privata pentru adulti si copii cu acces contra cost, internet wireless la receptie, parcare gratuita, sala de conferinte de 70 locuri. Pentru animale se achita 20% din tariful unui loc de cazare la liber (carnet sanatate). Serviciu room service non stop. Parcare gratuita, in limita locurilor disponibile.