Hotel Ambasador Mamaia 4*

Tarife la Hotel Ambasador Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Ambasador Mamaia: Situat în nordul statiunii, cu iesire pe plaja P+6, 8 camere single, 105 camere de doua locuri, 12 garsoniere (camera cu pat matrimonial) si 4 apartamente.

Camerele  duble dispun de 2 paturi separate, balcon cu vedere spre mare sau spre lac, grup sanitar si baie cu cada, pardoseala din gresie cu covorase, telefon. TV-cablu , minibar si aer conditionat, incluse in pret.

Camerele cu pat matrimonial  dispun de pat matrimonial, canapea care nu se extinde,  balcon cu vedere spre mare, grup sanitar si baie cu cada, pardoseala din gresie cu covorase, geam termopan telefon. Tv-cablu , minibar si aer conditionat, incluse in pret.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, se serveste in restaurantul propriu, de 2 stele. Micul dejun este in sistem bufet suedez, mesele principale vor fi servite in sistem “ bonuri valorice”. Serviciul de masa comandat pentru adult este obligatoriu si pentru copii care insotesc adultii. Micul dejun se achita integral, si este obligatoriu pentru toate persoanele cazate.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Facilitati copii (în cameră cu 2 adulti): Primul copil 0-12 ani, beneficiaza de gratuitate la  cazare, fara pat suplimentar. Al doilea copil 0-12 ani, achita 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat. Copiii 3-12 ani, reducere la serviciul de masa 50%. Copiii peste 12 ani  achita 50% din valoarea cazarii cu pat suplimentar, micul dejun si restul meselor integral. Patul suplimentar - 50 % din valoarea unui loc in camera dubla; pentru copii 0-3 ani, serviciile vor fi comandate de parinti la receptia hotelului. Obligatoriu, copie dupa certificatul de nastere copii.
Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi, miniterasa, lift, sala de conferinte de 50 locuri fara dotari, coafor, masaj, parcare in limita locurilor disponibile.  Nu se accepta animale de companie.