ApartHotel Alpin Poiana Brasov 4*

Tarife la ApartHotel Alpin Poiana Brasov ; Statiuni Montane

Informatii hotel Alpin: Situat in centrul statiunii Poiana Brasov. Hotelul dispune de: 144 spatii de cazare toate cu vedere spre munte dispuse in 4 apartamente, 5 camere duble executive, 13 camere single, 122 camere duble standard si amplasate pe 9 etaje imbina cu distinctie armonia designului interior cu privelistea spectaculoasa a muntelui. Dotare standard: televizor plasma, telefon international , minibar, internet prin cablu si wi-fi, jacuzzi, terase, grupuri sanitare cu cada si uscator de par.

Servicii de masa: se asigura in restaurantul propriu, categoria 4 stele, micul dejun bufet, pranz si cina set meniu – in variante prestabilite. Serviciul minim de masa este cazare cu pensiune completa.
Nu sunt incluse: taxa de statiune si salvamont

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):  un copil cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar. Copil 3-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar dar achita 5 euro/zi c/v micului dejun. Patul suplimentar 20 euro/zi/persoana.
Alte informatii
: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurantul Tosca cu capacitate de 200 locuri, bar club cu program de animatie si DJ, piano concert live, zilnic in Athrium Lounge, centru de conferinte - 7 sali cu capacitati intre 10 si 500 de locuri, Spa Aqua Dreams Alpin a carei oferta de ritualuri si proceduri este aleasa pentru bunastarea trupului si spiritului, loc de joaca special amenajat pentru copii in interiorul si gradina hotelului cu personal care asista permanent copii, organizandu-le jocuri, concursuri, diferite activitati.