Hotel Alcor Mamaia 2*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Alcor Mamaia: Situat in nordul statiunii, pe plaja. P+5, hotelul dispune de 5 camere duble cu pat matrimonial, 104 camere cu doua paturi si 10 apartamente. Camerele (confort sporit) sunt renovate si dispun de balcon cu vedere la mare, telefon, grup sanitar cu cada si dus, tv cablu, minibar.
Servicii de masa: se asigura in restaurantul Alcor categoria a II a . Micul dejun inclus in tariful de cazare. Mesele principale in bonuri valorice.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, pat suplimentar (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-7 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar; 7-12 ani achita – primul copil achita 25% din c/v unui loc de cazare fara pat suplimentar; cel de-al doilea copil va achita 40% din c/v unui loc de cazare cu pat suplimentar; copii peste 12 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare si micul dejun integral cu pat suplimentar asigurat. Copii 2-12 ani achita 50% din c/v micului dejun.
Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant categoria a II a, lift, sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, bar de zi, pizzerie, internet, biliard, parcare in limita locurilor disponibile, discoteca. Hotelul dispune si de camere cu aer conditionat, pentru care se percepe un tarif suplimentar de 22 lei/zi /camera, se achita la receptie in functie de disponibil.