Hotel Albatros Jungle Aqua Park Hurghada 4* All Inclusive

Site-ul hotelului: PickAlbatros Jungle AquaPark ; Harta Albatros Jungle

Hotel Albatros Jungle AquaPark Hurghada este nou, deschis in iulie 2009, cu un aqua park mare, format din 14 piscine exterioare (din care 2 pentru copii), 35 tobogane de apa (din care 20 mari!), piscine exterioare incalzite iarna, are 690 camere tip bungalow (peste 40 mp) cu TV satelit, internet, seif in camera, dus, pat suplimentar in camera dubla, curatenie zilnica, room service non stop, umbrele si prosoape de plaja gratuite, loc de joaca pentru copii, 15 restaurante, baruri si cafenele (6 restaurante: mexican - Tarzan, german - Zum Kaiser, mediteranean, marocan - Tagine, asiatic - Asian Plant, si Viking: toate sunt fara rezervare si gratuite in cadrul programului de All Inclusive) - intre mese se pot servi pizza si cartofi prajiti, inghetata, cafea si bauturi racoritoare si alcoolice; loc de parcare, program zilnic de animatie, bancomate, ghiseu bancar, magazin, serviciu de rent-a-car, doctor (contra cost), mini disco, miniclub, fitness, aerobic, gimnastica acvatica, ping pong, biliard, jocuri video, masaj, sah, mini golf, teren de fotbal, amfiteatru. In camera se furnizeaza zilnic 4 sticle de 0.6l de apa plata (exista frigider), si se poate suplimenta de la frigiderele cu autoservire de la baruri, deci apa potabila nu reprezinta o problema la acest hotel. Hotelul este situat pe linia a treia de la mare, insa clientii hotelului au acces gratuit la plaja privata a hotelului Dana Beach, din acelasi lant hotelier PickAlbatros, pentru care exista un shuttle bus gratuit la fiecare 30 minute (de multe ori vine chiar mult mai des, la 10 minute), zilnic intre orele 08.00-17.00 (drumul dureaza circa 5 minute, sezlonguri si umbrele gratis la plaja, precum si un snack bar gratis pe plaja). Exista si shuttle bus contra cost pentru Hurghada (centru). Se poate intra si separat la acest Aqua Park daca sunteti cazati la alt hotel, fara acces insa in perimetrul hotelului, tariful fiind de $30/zi (adult) si $20/zi (copil) sau $20/jumatate de zi (adulti) si $15/jumatate de zi (copii). Exista lockers, dusuri si Food Court pentru vizitatori. La toboganele mari, pe langa adulti sunt in general acceptati si copiii de la 8-10 ani in sus. Puteti vizita gratuit hotelul alaturat Alf Leila Wa Leila, care are un frumos spectacol nocturn contra cost.

Tarife la sejur Egipt .

Hotel situat la 10 km de aeroportul Hurghada, la 13 km de centrul orasului pe linia a treia de la mare. Construit in 2009, alcatuit din cladirea principala de 2 etaje (receptie) si complexe de 1-2 etaje, cabane, dispune de 672 standard room (max.2+2 pers, 47-50 mp).

Camera:

Dotari si servicii:

Relaxare si sport:
Gratuit :

Contra cost:

Pentru copii:

Plaja: Golf cu nisip, hotel Dana Beach Resort, recif de corali in zona, dig. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape (de la hotelul Albatros Jungle), gratuit. Shuttle bus pana la plaja gratuit. La piscina umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Fotografii Aqua Park copii:

Fotografii Jungle Aqua Park (20 tobogane):

Tsunami Slide (albastru):

Wave Slide (galben):

Body Slide (galben):

Free Fall Slides (2 tobogane - alb si albastru):

Tube Free Fall Slide (rosu):

Multislide (tobogan cu 4 culoare):

Twister (2 tobogane - albastru si verde):

Up Hill Flying Boat (alb):

Flying Boat Slides (2 tobogane - verde si portocaliu):

Space Hole (albastru cu alb):

Space Boat (rosu cu alb):

Turbolance (portocaliu):

Big Rafting (verde):

Rafting Slide (albastru) si Black Hole (verde, acoperit):

Up Hill Plus:

Family Slide:

Mediterranean Restaurant:

Tagine Restaurant:

Viking Restaurant:

Asian Restaurant: