Hotel Afrodita Venus 4*

Tarife la Hotel Afrodita Venus ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Afrodita Venus: Hotelul este amplasat pe faleza, cu acces direct la plaja private a hotelului. Plaja este larga, nisipoasa, cu intrare in mare de pe ponton. Hotelul dispune de: piscine cu acces gratuit, restaurant cu terasa, lift, 114 camere duble (30 camere cu 2 paturi; 84 camere cu pat matrimonial), 5 apartamente de lux, 5 camere single, sala de conferinte (180 locuri, videoproiector, ecran, flipchart, aer conditionat, sonorizare, pupitru), bar de zi, parcare pazita gratuit, in limita locurilor disponibile, spalatorie. Sala de conferinte are in dotare: videoproiector, ecran proiectie, sonorizare, flipchart, calculator, aer conditionat, internet wireless, accesorii birotica, suport tehnic.Camerele  duble:  Accesul in camerele duble se face pe baza de cartela si dispun de: 2 paturi / pat matrimonial, mocheta, tv cablu, minibar, aer conditionat, 2 fotolii, masuta, telefon, balcon cu scaune si masuta, baie cu cabina de dus si uscator, acces internet;

Apartament: acces pe baza de cartela, 1 baie de serviciu, 1 baie cu cabina de dus si uscator de par, mocheta, terasa cu scaune si masuta, telefon, acces internet, living (2 fotolii, masuta, canapea extensibila, tv cablu, aer conditionat, minibar), dormitor (pat matrimonial, aer conditionat, sifonier, mocheta)

Servicii de masa: Se asigura in restaurantul Afrodita, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont ''a la carte''.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii 0-2 ani beneficiaza de gratuitate;  2-12 ani fara pat suplimentar benficiaza de gratuitate la cazare si 50% reducere la masa. Pentru pat suplimentar se achita 50% din c/v unui loc de cazare; peste 12 ani achita 80% din c/v unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Alte informatii:  Servicii gratuite: acces la piscina, sezlonguri si umbrelute la piscina, parcare supravegheata (in limita locurilor disponibile), internet wireless. Se achita la receptie, supliment de 5% pentru camera cu vedere la gradina si 10% pentru camera cu vedere la mare.