Hostel Stefania Costinesti 3* (Hotel Stefania B Costinesti 3*)

Tarife la Hostel Stefania Costinesti (Stefania B) ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hostel Stefania (Hotel Stefania B) Costinesti: Hostelul (constructie complet renovata) este situat in centrul statiunii, vis a vis de posta, la cca. 200 m de plaja. Hostelul dispune de 41 de camere duble si 3 apartamente cu dotari de 3***.
Camerele: sunt mochetate complet, dotate cu tv cablu, minibar, balcon, baie cu grup sanitar si cabina de dus cu cadita. Apartamentele au dormitor cu pat matrimonial, si living cu canapea extensibila sunt mochetate complet, dotate cu tv cablu, minibar, telefon, aer conditionat, balcon, si baie proprie cu cadita si dus dus.
Servicii de masa:
se asigura in restaurantul propriu, categoria 3 stele cu o capacitate de 200 de locuri. Micul dejun  in sistem bufet suedez inclus in tariful de cazare, pranzul si cina  a la carte sunt exprimate in bonuri valorice.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, convorbirile telefonice, taxe de parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
Copiii 0-12 ani in camera cu 2 adulti au gratuitate la cazare fara pat suplimentar; copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si vor achita serviciile integral.
 Alte informatii:
Hostelul pune la dispozitia turistilor: restaurant cu aer conditionat si terasa acoperita + terasa neacoperita complet renovate, curte imprejmuita in suprafata de 4000 de mp cu parcare interioara pazita pentru 150 de autoturisme si teren de joaca pentru copii. 2 sali de conferinta cu toate dotarile