Hotel Hersonissos Maris , Creta 4* Demipensiune

Site-ul hotelului: Hersonissos Maris

Amplasament
Hersonissos. Situat pe malul marii hotelul este despartit de plaja de nisip de o straduta ingusta, la aproximativ 900 m. de centrul statiunii, si la 25 km. de aeroportul din Heraklion. Hotelul Hersonissos Maris este amplasat intr-o zona linistita a statiunii.

Hotelul
Construit in stil traditional cretan, este inconjurat de o gradina. Sunt 204 camere in cladirea principala si in bungalow-uri. Exista un restaurant principal, bar, salon TV, camera de odihna, sala de internet, internet wireless (in spatii amenajate in hotel), schimb valutar, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, inchiriere de automobile, motoscutere, 2 piscine si o piscina cretana incalzita.
Sezlongurile si umbrelele la piscina sunt fara plata; pe plaja, se platesc suplimentar.
Prosoapele sunt cu garantie.
Clasificarea nationala a hotelului: A.

Camerele
Toate camerele standard sunt dotate cu: baie sau dus (foehn), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (individual), telefon, televizor, frigider. Seiful se plateste suplimentar. Camerele de langa piscina au dotari standard si iesire directa la piscina de care se folosesc cateva camere.

Activitati
Biliardul, tenisul de masa, tenisul de camp, nocturna terenului de tenis, sala de forta, sauna, baia de aburi, jacuzzi, masajul, se platesc suplimentar.

Pentru copii
Exista o piscina special amenajata, sala de joaca, teren de joaca, paturi pentru copii. Meniu special pentru copii.

Masa
Mic dejun si cina-bufet suedez.

Tarife la Sejur Creta .