Hotel Grecotel Creta Palace Rethymno 5* Demipensiune

Site-ul hotelului: Grecotel Creta Palace

Amplasament
Este situat pe malul marii langa plaja cu nisip, la 5 km de Rethymno, si la aproximativ 67 km de aeroportul din Heraklion.

Hotelul
Hotelul Grecotel Creta Palace este construit in stil traditional cretan. In complex se afla 355 camere in cladirea principala si in bungalow-uri. Exista 4 restaurante, 3 baruri, 2 piscine, dintre care una din ele cu apa de mare) si una in stil traditional cretan, sala de conferinta, salon TV, camera de odihna, sala de internet, magazine, schimb valutar, bancomat, frizerie, spalatorie, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, garaj, inchiriere de automobile, motoscutere, biciclete; la receptie se pot inchiria seifuri.
Clasificarea nationala a hotelului: 5*
Sezlongurile, umbrelele si prosoapele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Camerele
In toate camerele din cladirea principala si din bungalow-uri exista: baie (foehn, papuci, halat), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor, seif, frigider. Internetul, mini-barul se platesc suplimentar.

Activitati
Tenis de masa, teren de tenis,volei pe plaja, sah gigantic, aerobic, gimnastica acvatica, sala de forta. Biliardul, nocturna terenului de tenis, lectiile de tenis, sauna, masajul, sporturile acvatice pe plaja se platestc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive.

Pentru copii
Exista o piscina specialamenajata, mini-club, teren de joaca, amfiteatru, paturi pentru copii. Sala de joaca,serviciile de bona se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii. Meniu special pentru copii.

Masa
Mic dejun-bufet suedez, la cina felul principal se alege conform meniului.

Tarife la Sejur Creta .