Cyclades Studios, Peter's Studios sau Elefteria Apartments 3* fara masa ori mic dejun

Site-ul hotelului: Cyclades Studios Ornos Mykonos ; Eleftheria Hotel Ornos Mykonos

Cazarea se face intr-unul din hotelurile Cyclades Studios, Peter's Studios sau Elefteria Apartments (in oricare dintre ele are disponibilitati in momentul trimiterii cererii de rezervare). Toate cele 3 proprietati au aceleasi facilitati si se gasesc la o distanta de 100-200 m una de cealalta in statiunea Ornos, in zona foarte animata.

Cyclades Studios se afla in statiunea Ornos, la 100 m de plaja si de centrul statiunii. Orasul Mykonos se afla la 3.5 km. Complexul ofera telefon, fax, rent a car, parcare, gradina, aer conditionat, terasa, TV, frigider, chicienta echipata complet, baie proprie, uscator de par, balcon cu scaune si masute.

Peter's Studios, un complex tipic mykonian, este excelent amplasat in statiunea Ornos, la doar 3,5 km de orasul Mykonos si la nici 30 m de plaja. Studios Peter pot caza pana la 3 persoane si ofera urmatoarele facilitati: aer conditionat, TV, chicineta complet echipata, servicii menaj zilnic cu schimbarea lenjeriei o data la fiecare 3 zile, frigider, seif, Wi-Fi, parcare, posibilitate inchiriere masini sau motoare.

Elefteria Hotel este localizat central, pe principala strada din Ornos, la doar 250 m de plaja de nisip si cu acces usor la restaurante, baruri si magazine aflate la 2 minute de mers pe jos! Statia de autobuz se afla la 20 m, iar un mini market se afla la 40 m. Eleftheria Hotel are 2 etaje. Etajele superioare au balcon privat cu vedere la mare, masa si scaune, pe cand parterul are studiouri cu terasa privata, vedere la gradina, masa si scaune. Toate studiourile standard au 1-2 paturi, o chicineta mica, in timp ce apartamentele au o canapea. Are parcare gratuita in limita locurilor existente, Wi-Fi gratuit, telefon/fax, servicii postale, inchirieri masini si biciclete, gradina, doctor (la cerere si contra cost).

Micul dejun este servit la Anemos Studios (din apropiere).

Tarife la Sejur Mykonos .

Cyclades Studios

Eleftheria Hotel

Peter's Studios