Hotel Creta Maris Hersonissos Creta 5* Mic Dejun / Demipensiune / Pensiune Completa

Site-ul hotelului: Creta Maris

Amplasament
Hersonissos. Este situat pe malul marii, langa plaja cu nisip, la 500 m de centrul statiunii, si la aproximativ 26 km de aeroportul din Heraklion.

Hotelul
Este construit in stilul arhitecturii traditionale cretane, fiind amplasat intr-o frumoasa gradina. In complex (6 lifturi), sunt 547 camere, dintre care 297 camere sunt in cladirea principala si 250 camere in bungalow-uri, 4 restaurante, 2 piscine, dintre care una incalzita, 6 baruri, discoteca, sala de conferinta, salon TV, camera odihna, sala de internet, internet wireless (in spatii special amenajate in hotel), magazine schimb valutar, bancomat, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile.
Clasificarea nationala a hotelului Creta Maris : 5*.
Sezlongurile si umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Camerele
In camerele din cladirea pricipala (aproximativ 27 mp) si din bungalow-uri (aproximativ 31 mp) exista: baie (foehn), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), frigider telefon, televizor. Seiful este cu garantie. Camerele Single sunt situate in cladirea principala sau in bungalow-uri avand ferestre spre munti.

Activitati
Volei pe plaja, polo in apa, darts, sah gigantic, aerobic, gimnastica acvatica. Biliardul, bowlingul, tenisul de masa, terenul de tenis, nocturna terenului de tenis, lectiile de tenis, golful, mini-golful, fotbalul, salade forta, sauna, baia de aburi, jacuzzi, masajul, serviciile centrului de recuperare prin terapie marina, serviciile centrului de inot subacvatic, sporturile acvatice pe plaja se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive.Centru de recuperare prin terapie marina.

Pentru copii
Sunt 2 piscine special amenajate, mini-club, sala de joaca, teren de joaca, amfiteatru. Discoteca, paturile pentru copii, serviciile de bona se platesc suplimentar. Meniu special pentru copii.

Masa
Mic dejun si cina-bufet suedez. Pranzul (bufet suedez sau conform meniului) se plateste suplimentar. La cina imbracamintea trebuie sa corespunda categoriei hotelului.

Tarife la Sejur Creta .