Complex Bran Brad Bega Eforie Nord 4*

Tarife la Complex Bran Brad Bega Eforie Nord ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Complexul Bran Brad Bega Eforie Nord: Complet renovat in 2009. Situat pe faleza, la 30 m de plaja. Hotelul dispune de sala de conferinte de 100 locuri, centru de tratament si wellness, piscine, parcare pazita. P+3, 6 lifturi, 186 camere duble si 33 apartamente, 600 locuri. Camerele dispun de  balcon, telefon, grup sanitar si dus, uscator de par, canapea,  TV cablu, minifrigider si aer conditionat incluse in tarif.

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantele categoria 2 stele, apartinand de SC THR MAREA NEAGRA. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

 Tratament balnear: Optional, in: Complexul balnear EUROPA, TRAIAN, SANATORIUL EFOSAN-CLINICA GRAND. Se trateaza: afectiuni reumatologice, ginecologice, dermatologice, ale sistemului nervos periferic, respiratorii, rahitism, decalcifiere. Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %;al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, la cazare sau la cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita, pat suplimentar si, optional restul meselor, integral. micul dejun integral.

 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).

Alte informatii: Nu se accepta animale de companie. Acces la piscine gratuit. Centru propriu de spa & wellnes, piscina proprie cu tobogan, bar de zi, bar la piscina,centru de conferinte de 100 locuri, parcare pazita.