Club Vila Bran 4*

Tarife la Club Vila Bran ; Statiuni Montane

Informatii hotel: Club Vila Bran este situat la numai 800 de m de Castelul Bran si se intinde pe o suprafata de aprox. 60.000 mp; este format din 12 vile (cu o capacitate intre 5 si 24 camere) : 111 camere si 9 apartamente.

 Camerele dispun de balcon (107 camere), grup sanitar propriu cu cada/cabina dus, TV - cablu. Apartamentele sunt formate din 2 camere/fiecare (1 dormitor si 1 living). 3 dintre ele au sauna si cada cu hidromasaj.
Servicii masa: Clubul dispune de 2 restaurante: restaurant cu specific romanesc si restaurant cu specific de stana. Restaurantul cu specific de stana este situat pe varful unui deal, cu o frumoasa priveliste spre M-tii Piatra Craiului, M-tii Bucegi si a Castelului Bran. Decorul este cat se poate de rustic, cu busteni de lemn inchistati in tencuiala, un semineu suspendat in centru, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera. Turistii se pot bucura si de cele doua terase cu priveliste panoramica. Se pot servi preparate traditionale romanesti si preparate cu specific de stana. Restaurantul dispune de loc de joaca pentru copii (interior si exterior). Restaurantul cu specific romanesc este situat la baza dealului. Dispune de doua saloane si doua terase, cu o frumoasa priveliste spre M-tii Piatra Craiului si M-tii Bucegi. Se pot servi preparate din bucataria romaneasca si internationala. Clubul organizeaza :seri cu program de divertisment la Restaurantul de la Stana: foc de tabara cu muzica folk si vin fiert, dansuri populare, recital de muzica internationala, karaoke, discoteca

Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti): 0-  6 ani gratuit daca nu solicita pat suplimentar. Daca se doreste pat suplimentar se va achita 30 lei/zi/pat – daca spatiul camerei permite (decizia administratiei Club Vila Bran). Copii peste 6 ani achita 30 lei/zi/copil atat daca exista posibilitatea dotarii cu pat suplimentar, cat si in cazul in care copilul imparte patul cu parintii.

Alte servicii: Turistii au acces gratuit la facilitatile bazei de agrement (cu exceptia bicicletelor): 2 piscine exterioare - sezonul de vara, 1 piscina interioara (in limita disponibilitatilor); loc de joaca pentru copii (interior si exterior), echitatie (cal, ponei); parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, caprioare, cerb, iepurasi, pauni, fazani, tiroliana, panou de alpinism, teren de tenis, miniteren de baschet, teren de volei (nisip), mini golf; petanque, tenis de picior, biliard, ping-pong, darts; tir cu arcul, sala de sport; aparate de fitness; sauna. Clubul pune la dispozitia turistilor: 11 Sali de training cu capacitati intre 18 si 120 de locuri, dotate cu suport flipchart, ecran de proiectie, internet.