Chalet Villa Becker Zell am See 5* fara masa

Tarife la Chalet Villa Becker Zell am See ; Ski Austria .

Chalet Villa Becker este amplasata la 25 minute de mers pe jos de lac si zona pietonala Zell am See, la cātiva metri de telecabina Schmittenhöhebahn. Catre villa se poate coborī pe schiuri. Villa, īn stil tipic alpin, a fost construita la īnceputul anilor 1980, iar īn 2007 a fost total reparata si reconstruita. Īn Villa, cu suprafata totala de 330 mp, pot fi cazati max. 12-14 persoane (Parter + 1 etaj + Demisol).
- Demisol: un dormitor, spalatorie cu masina de spalat si uscatorie, camera pentru pastrarea schiurilor cu īncalzire pentru uscarea īncaltamintei.
- Parter: Hol, bucatarie deschisa cu bar (set complet de vesela), dining room, living (despartita vizual de bucatarie si hol) cu camin, canapele, ferestre panoramice, TV prin satelit, 1 spatiu de locuit si WC de serviciu, terasa spatioasa cu acces din living.
- Etajul 1: 2 spatii de locuit (fiecare cu balcon), zona wellness cu sauna, dus, camera de relaxare.
Camere: 3 spatii de locuit cu 2 dormitoare si baie separata. Baile sunt dotate cu 2 chiuvete, dus, WC (īn doua dintre acestea exista bide).

Masa: nu se ofera. Pot fi comandate servicii de catering. Plata nu se poate face cu cardul. Cazare cu animale: la cerere.

Adresa: Georg-Rendl-Strasse 18, A-5700 Zell am See

Villa este ideala pentru vacanta de iarna sau vara. Villa are o vedere extraordinara spre lac, oras si munti. Villa dispune de un teren verde extins (aprox. 3000mp). Poarta de la intrare este dotata cu sistem de securitate. Recomandata inchirierea autovehiculului.

Camera:
Dus
TV prin satelit
Pardoseala - gresie, parchet
Schimbarea lenjeriei de pat - la cerere (contra cost)
Schimbarea prosoapelor - la cerere (contra cost)
Curatenie īn camere - la cerere (contra cost)

Dotari si servicii:
Balcon
Terasa
Parcare pentru 2 masini (gratuit)
Garaj pentru 2 masini (gratuit)
Camera pentru pastrarea schiurilor
Masina de spalat
Uscatorie
Masina de spalat vase
Cuptor cu microunde
Plita electrica
Camin

Relaxare si sport:
Gratuit:
Sauna
Cu plata:
Lemne pentru camin

Site-ul hotelului: Chalet Villa Becker Zell am See