Hotel Cactus Beach Stalida Creta 4* All Inclusive

Site-ul hotelului: Cactus Beach

Amplasament
Stalida. Este situat in centrul orasului, la 50 m de o minunata plaja cu nisip, si la aproximativ 35 km de aeroportul din Heraklion.

Hotelul
Este un complex hotelier (1 lift), cu 385 camere, 1 restaurant principal, bar, piscina, sala de conferinta, salon TV, camera de odihna, sala de internet, schimb valutar, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile, motoscutere; la receptie se pot inchiria seifuri. Sezlongurile si umbrelele la piscina sunt fara plata, pe plaja se platesc suplimentar.
Clasificarea nationala a hotelului-A.

Camerele
In toate camerele exista: baie sau dus (foehn), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (individual), telefon, televizor, frigider. Seiful se plateste suplimentar. Camera destinata familiilor este mare, cu dotari standard. Este posibila cazarea a pana la 4 persoane. Junior Suite-o camera cu zona separata pentru dormit. Este posibila cazarea a pana la 4 persoane.

Activitati
Tenis de masa. Terenul de tenis, nocturna terenului de tenis, lectiile de tenis, mini-golful, fotbalul, voleiul, darts-ul, aerobic, sala de forta, sauna, baia de aburi, jacuzzi, masajul, sporturile acvatice pe plaja se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive.

Pentru copii
Exista o piscina, mini-club, sala de jocuri, teren de joaca, discoteca, paturi pentru copii. Serviciile de bona se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii. Meniu special pentru copii.

Masa
Mic dejun si cina-bufet suedez. La cerere si contra cost se poate opta pentru ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz, cina (bufet suedez), gustari, cafea, ceai, desert, anumite bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona.

Tarife la Sejur Creta .